Известие

Collapse
No announcement yet.

падна ми някъква джаджа в краката докато карам !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• падна ми някъква джаджа в краката докато карам !

падна ми някъква джаджа в краката докато карам и незнам каква е и каде седи! Значи става въпрос за една метална пръчица около 5-6см. със пластмасова шайба отгоре която е като четало ! Бяла е пласмасовата шайба и около пръчицата има пружина която се е счупила и изпаднаха поотделно.... не са закрепени една от друга! Това което ме претеснява е че пружината се е счупила а тя всъщност е много здрава и явно държи нещо с голям натиск!Прегледах всичко и няма нищо необичайно нито в пеадалите нито във волана (дори го местих и пак нищо).карах колата и сичко си е ОК но въпреки това ме претеснява тази пружина.... някой знае ли за какво е че е толкос твърда и здрава че чак се е и счупила???
    Снимал съм я ще кача и снимка утре !
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Comment

А пепелника ти как се отваря- мазно или рязко!
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

почна да се разпада :P
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

какъв пепелник бре колега аз ти казвам че тва е пружина като за педал...! е не е почнала да се разпадаама се е счупила пружината
          никой ли незнае от каде е

Comment

На пепелника механизма за затваряне има такава ос с пружина. Друг вариант е да се е счупил бутона за светлините на спирачките
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

не е тва за спирачките.... ех как ми падна батерията вчера та не го снимах.... нищо,утре! 6-7см метална пръчица с пластамсова "шапка" под формата на четало за прашка и около пръчицата пужина която е много силна и свободно падаща !

Comment

пружината която връща педала на съединителя
                не е болка за умиране
                има и още една част която е останала да виси на педала

Comment

не усещам разлика в педала но щом казваш непременно ще погледна !

Comment

няаа се плашиш копеле, и при мен се слу4и същото, хвърлил съм я пружината отдавна и няма проблеми)))
                    иначе и аз много се изпънах
                    alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Ха братле незнам аз как бих се пучиствал као ми изпадне нещо от колата между краката
                      Alfa 147 1,9JTD '02, 4 doors
                      Martial Arts - Aikido

Comment

Working...
                      X